Despre Noi

Demsay Elektronik îți stă la dispoziție cu o gamă variată de componente electronice importate de la lideri mondiali în domeniu. Executăm transporturi săptămânale din SUA, Europa și Orientul Îndepărtat.

Produsele achizoționate includ: semiconductori, component pasive, conectori, electromecanice, cabluri, PCB, afișaje LED/LCD/TFT.

Viziune

Avem o structură orientată spre inovație și dezvoltare permanentă, ceea ce ne ajută să ne atingem obiectivul de a oferi clienților noștri cele mai bune prețuri precum și servicii de calitate. Mulțumirea clienților noștri a fost pe primul loc încă din prima zi și continuă să fie o prioritate pentru echipa noastră.

Misiune

Numărul mare de distribuitori globali cu care lucrăm ne permite să oferim atât livrare rapidă cât și componente de cea mai bună calitate. Datorită partenerilor din Orientul Îndepărtat putem oferi produse echivalente la prețuri rezonabile. Echipa de achiziții este formată din profesioniști, care împreună cu inginerii de vânzări caută cele mai bune oferte de preț pentru comenzile clienților.